Стало відомо, як користуватися Windows 10 абсолютно безкоштовно

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Операційна система Windows 10 була випущена більше трьох років тому, за які вона встигла отримати безліч оновлень, включаючи кілька великих, які значно розширили її функціональні можливості.

Щоб скористатися цією ОС від компанії Microsoft її потрібно купити. Саме таку суму грошей розробники просять в рамках свого офіційного онлайн-магазині за Pro-версію десятої «вінди».

Втім, віддавати гроші за операційну систему Windows 10 зовсім необов’язково, тому як їй можна користуватися абсолютно безкоштовно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Важливо зауважити, що такий спосіб використання не порушує законодавства будь-якої країни світу.

Більш того, в цьому навіть немає порушення ліцензійної угоди Microsoft, тому користуватися десятої «винди» можна без будь-яких проблем і складнощів.Все, що для цього потрібно – завантажити образ Windows 10 з офіційного сайту Microsoft, причому підійде будь-яка версія. Потім операційну систему потрібно встановити на комп’ютер, вибравши в якості способу активації варіант «Пізніше».

Залежно від встановленої збірки, може автоматично активуватися 90-денний пробний період, або ж ОС відразу ж попросить активації.

Насправді, операційну систему можна взагалі не активувати, тому як вона продовжить працювати без будь-яких проблем.

Якщо хочеться користуватися Windows 10 безкоштовно, доведеться змиритися з декількома обмеженнями, а саме – з чорним фоном на робочому столі, а також з написом в нижньому правому куті, в якій мовиться про те, що дана ОС не була активована. Також відключаться деякі функції персоналізації.На щастя, на функціональні можливості або швидкість роботи операційної системи все це взагалі ніяк не впливає, тому Windows 10 можна взагалі ніколи не активувати, просто використовуючи її безкоштовно, жертвуючи лише деякими естетичними елементами, до відсутності яких швидко звикаєш.

Також потрібно розуміти, що при відсутності ліцензії на десяту «вінду» компанія Microsoft не надавати технічну підтримку, але вирішити всі проблеми часто простіше і швидше за допомогою інтернету, тому толку від неї ніякого немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.