Планшет Microsoft Surface Go на Windows 10 ні в якому разі не можна купувати

Зовсім недавно американська корпорація Microsoft представила публіці свій фірмовий планшетний комп’ютер під назвою Surface Go, який працює на базі операційної системи Windows 10. Новинка оснащена досить слабким технічним оснащенням, але при цьому і коштує вона стільки, скільки може дозволити собі віддати більшість покупців. Днями цей апарат надійшов у продаж в США, завдяки чому тепер купити його собі там можуть всі бажаючі. Втім, цього краще не робити.

Експерти з ремонтної майстерні iFixit повністю розібрали планшет Microsoft Surface Go і прийшли до несподіваного висновку. Хоч вони і володіє значною товщиною корпуса, однак його неможливо полагодити. Ні, звичайно це можна зробити, однак переважна більшість фахівців таке не під силу. Навіть акумулятор інженери американської корпорації майже намертво приклеїли до корпусу та інших комплектуючих.

Клею всередині планшета Surface Go Яка ж багато, що навіть досвідченим фахівцям знадобилося дві години на те, щоб його розібрати. На думку iFixit, дуже складна конструкція робить новий продукт Microsoft абсолютно неремонтоздатним. Якщо раптом у когось із власників цього планшетного комп’ютера виникне необхідність замінити батарею, зробити цього не вдасться, а це перешкоджає продовженню терміну служби електронного пристрою.

Гаджет в разі будь-якої поломки доведеться міняти цілком, причому навіть якщо лопне екран через фізичного навантаження. Навіть основна системна плата не є модульною, тобто в разі поломки, наприклад, вбудованої пам’яті, доведеться міняти все «залізо» повністю, або ж займатися пайкою, що через вкрай маленьких розмірів дуже важко. Витягти екран з корпусу Microsoft Surface Go у досвідчених фахівців без пошкодження не вийшло, а це обов’язкова процедура розблокування корпусу.

У підсумку, планшет на базі Windows 10, який охрестили званням «вбивці» iPad Pro, отримав лише один бал з десяти можливих за свою ремонтопридатність. Експерти рекомендують не купувати його, так як в разі поломки зробити ремонт не вийде.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я