Фітнес-браслет Fitbit Charge 3, «вбивця» Xiaomi Mi Band 3, на зображеннях

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Колись давно американські компанії випустили на ринок перші фітнес-трекери, які швидко стали популярними. Проте, оскільки відомі бренди продавали їх по помірними цінами, все обернулося крахом, а залишитися на плаву вдалося лише кільком виробникам, які випускають подібні наручні гаджети і до цього дня. Незабаром на ринок вийде довгоочікувана новинка, а саме – Fitbit Charge 3. Цей браслет стане «вбивцею» Xiaomi Mi Band 3.

Попередник новинки надійшов у продаж ще в 2016 році, тобто два роки тому, за які він порядком застарів. Новий наручний гаджет від відомого бренду має низку унікальних можливостей, серед яких виявився OLED-екран з підтримкою технології Always-On Display для постійного відображення на дисплеї будь-якого контенту. Використовувати новинку можна в якості повноцінного годинника, які до всього іншого ще і стежать за фізичною активністю.

Офіційного анонса Fitbit Charge 3 ще не було, а тому очевидно, що про «вбивцю» Xiaomi Mi Band 3 Зараз у відкритому доступі мало інформації. Дізнатися про прийдешню появу цього наручного гаджета, 3 серпня, вдалося від одного з магазинів в Нідерландах, який виклав його зображення в чотирьох кольорах в мережу. Судячи з усього, купити даний трекер можна буде в трьох кольорах – чорному, золотистому і сірому. Також на вибір виявиться досить багато ремінців з різних матеріалів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оскільки модель Charge 2 була анонсувала в ході виставки IFA 2016 на початку вересня, то і новинку повинні представити на цьому ж самому заході, який пройде вже менш ніж через один місяць. Складно сказати, скільки буде коштувати Fitbit Charge 3, проте потрібно розуміти, що цей продукт зовсім іншого класу і рівня, ніж Xiaomi Mi Band 3. Він виглядає краще, і пропонує більш просунуте програмне забезпечення, має розширені можливості, а також ефективніше справляються з відстеженням фізичної активності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.