Categories: Ґаджети

Sony PlayStation 5 легко «порве» майже будь-який ігровий комп’ютер

Share

Інформації про появу ігрової приставки Sony PlayStation 5 вкрай багато, причому вона різниця від джерела до джерела. Достовірно лише відомо, що в березні 2021 року продажі PS4 будуть повністю припинені, а це значить, що нове покоління надійде в продаж щонайменше за півроку до цієї події. Сьогодні, 26 липня 2018 року, з’явилася інформація про те, що консоль нового покоління легко «порве» майже будь-який ігровий комп’ютер.

Зокрема, як повідомляють профільні джерела, спеціально для нової японської консолі американська компанія AMD зараз працює над унікальним процесором і графічною картою, які, працюючи разом, зможуть забезпечити неймовірно високу продуктивність. Їх доповнить запатентована система охолодження, яка дозволить відчутно знизити рівень шуму, видаваного приставкою.

Процесор Sony PlayStation 5 складатиметься з восьми обчислювальних ядер, які виявляться побудовані на архітектурі Zen. Якщо ж говорити про графічний прискорювач, тобто GPU, то його основою стане архітектура Navi. Поки що точно невідомо, що саме буде представляти із себе таке поєднання, однак упор гарантовано зроблять на роботу з графікою в рздільній здатності 4K, а також віртуальною реальністю VR, щоб геймери могли буквально з головою в неї занурюватися.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повідомляється, що потужності японської консолі нового покоління виявиться так багато, що вона буде продуктивнішою більшості ігрових комп’ютерів. Новинці виявиться під силу запускати будь-які сучасні ігри на максимальних графічних налаштуваннях в роздільній здатності 4K і з частотою 60 кадрів в секунду. За рахунок цього Sony PlayStation 5 зможе перевершити майже будь-який ігровий комп’ютер, який не обладнано двома новітніми відеокартами і іншими особливостями.

Уже відомо, що розмір ігор для PS5 сягатиме рекордних 70 ГБ, тому висока обчислювальна потужність приставці дійсно стане в нагоді. Всім геймерам, які планують її купити, слід заздалегідь подбати про покупку телевізора / монітора з підтримкою 4K і технології динамічного оснащення HDR, тому як без нього особливого сенсу в покупці консолі просто не буде, адже інакше розглядати графіком в найдрібніших подробицях не вдасться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Vodafone планує інтегрувати криптогаманці в SIM-карту

    Компанія Vodafone Group планує впровадити блокчейн-технології у сектор мобільного зв'язку. Йдеться про те, щоб інтегрувати…

    07.05.2024

    Названо пристрої OnePlus, які отримають Android 15

    Компанія OnePlus поділилася списком пристроїв, які отримають доступ до нової версії фірмової прошивки OxygenOS 15,…

    06.05.2024

    Київстар розкрив причини зміни тарифів для абонентів

    У компанії "Київстар" переглянули умови кількох тарифних планів, у результаті абонентам доведеться платити більше за…

    06.05.2024

    Топ-5 переваг Samsung Galaxy S24 над Google Pixel 8

    Якщо ви на ринку нового телефону на базі Android, у вас є багато варіантів для…

    06.05.2024

    Google видаляє чутливі листування співробітників, намагаючись приховати від суду власні порушення законодавства

    У США незабаром завершиться великий судовий розгляд щодо корпорації Google. Прокуратура звинувачує її в порушенні…

    06.05.2024

    Новий вірус ламає iPhone і краде дані у всьому світі

    У мережі з'явилися подробиці квітневого галасу з приводу масового злому пристроїв Apple за допомогою Pegasus-подібного…

    06.05.2024