Xiaomi представила бюджетний кондиціонер Mijia Internet Air Conditioner

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В екосистемі Xiaomi вже є кондиціонери бренду Smartmi, але компанія вирішила випустити і власну модель Mijia Internet Air Conditioner, яким можна керувати за допомогою смартфона.

 

Настінний побутовий кондиціонер Xiaomi розрахований на приміщення площею до 21 м², поточна температура відображається на вбудованому світлодіодному дисплеї з точністю до десятих часток градуса. Охолоджуюча потужність складає 3500 Вт, а завдяки додатковому нагрівального елементу теплова потужність досягає 4400 Вт. Пристрій оснащений антибактеріальним фільтром, який можна мити. Вигнутий дефлектор направляє потік прохолодного (або підігрітого) повітря, кут подачі регулюється.

У додатку Mi Home можна керувати режимом роботи кондиціонера і включати його перед приходом додому. Мінімальний рівень шуму внутрішнього блоку становить всього 22 дБ, на повній потужності він не перевищує 42 дБ. Обсяг циркуляції повітря – 650 м³ / год.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Китаї Xiaomi запустить продажу Mijia Internet Air Conditioner вже 24 липня. Кондиціонер обійдеться приблизно в $ 295, за установку просять $ 30. Фактично новинка створена командою Smartmi, але вартість куди дешевше аналогічної моделі партнера за $ 650 .

Це один з найдоступніших кондиціонерів з керуванням по мережі. Нещодавно Xiaomi також випустила «розумний» вентилятор Mijia DC .

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.