Дві секретні новинки, які Samsung покаже разом з Galaxy Note 9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

9 серпня Samsung покаже новий флагманський смартфон – Galaxy Note 9. Він стане не єдиною новинкою, за чутками, компанія підготувала до презентації як мінімум ще два гаджета.

Розумний годинник

Samsung може показати нову модель смарт-годинника, яка буде називатися Galaxy Watch. Цей годинник пройшов в США сертифікацію комісії зі зв’язку США, і в документації опубліковано їх схематичне зображення, а також розкриті деякі характеристики.

Galaxy Watch

Galaxy Watch отримають круглий екран діаметром 30,2 мм (1,19 дюйма) і корпус 51,2 мм в довжину і 43,4 мм в ширину. Вони мають підтримку 4G, Wi-Fi в діапазоні 2,4 ГГц і Bluetooth 4.2. Також відомо, що годинник буде працювати на операційній системі Tizen 4.0 з встановленим голосовим асистентом Bixby.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розумна колонка

За даними Wall Street Journal, Samsung розробила розумну колонку з асистентом Bixby, і вона буде представлена на тому ж заході, що і Galaxy Note 9. Відомо, що ця колонка буде округлої форми з ніжками внизу і підсвічуванням зверху. Samsung буде просувати її як преміум-акустику з якісним звучанням, широкими можливостями і перспективою впровадження нових функцій з оновленнями прошивки. Одна з її ключових особливостей полягає в тому, що звук прямує в ту сторону, де знаходиться користувач. З чуток, Samsung буде продавати цей продукт за 300 доларів – на 50 доларів дешевше, ніж коштує Apple HomePod і на 100 доларів дешевше, ніж Google Home Max.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.