Categories: Ґаджети

Google додала в «вбивцю» WhatsApp і Viber саму довгоочікувану функцію

Share

У нинішньому році компанія Google вирішила приділити всю свою увагу поліпшенню вже існуючих сервісів. Ще навесні вона оголосила про те, що незабаром на базі нинішнього додатка Android Messages буде створена програма під назвою Android Chat, яка стане «вбивцею» WhatsApp і Viber, тому як вона буде представляти із себе повноцінний месенджер, вбудований прямо в саму операційну систему. Простіше кажучи, «пошуковий гігант» має намір використовувати покупців телефонів на «андроїд» для просування свого нового сервісу.

20 липня 2018 року, Google додала в «вбивцю» WhatsApp і Viber саму довгоочікувану функцію, про яку користувачі мріяли роками. Йдеться про темну тему оформлення, завдяки якій тепер користуватися Android Messages набагато приємніше у вечірній і нічний час. Дізнатися про появу нової можливості вдалося від співробітника «пошукового гіганта», який виклав два скріншота в якості підтвердження.

Він пообіцяв, що темна тема оформлення буде додана в додаток найближчим часом, тобто, швидше за все, протягом двох тижнів. Не можна виключати, що крім цієї довгоочікуваної функції, програма Android Messages зможе похвалитися і якимись іншими нововведеннями. Компанія Google не просто так реалізує всі ці можливості зараз. Робиться все це заради майбутнього Android Chat, який на момент свого запуску повинен пропонувати всі найпотрібніші користувачам можливості.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Завантажити та встановити програму Android Messages, якщо вона не інстальована на мобільний пристрій прямо «з коробки», можна через магазин Google Play. Як тільки темна тема оформлення з’явиться в додатку, воно буде оновлено, і всі бажаючі зможуть користуватися нововведенням. При активації темної теми оформлення всі світлі кольори стають темними і навпаки. Якщо в смартфон встановлений OLED-екран, то використання такого відображення позитивно позначається на часі автономної роботи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Смартфони на Android скоро отримають новий спосіб керування налаштуваннями виведення звуку

    Схоже, Google працює над цікавою новою можливістю для користувачів Android – можливістю керування виведенням звуку…

    01.05.2024

    У росії створюють РЕБ-дрон із штучним інтелектом

    Російська компанія «Герань» заявила про створення мобільної установки «Абзац», яка, за їхніми словами, здатна боротися з безпілотними літальними…

    01.05.2024

    Телефон на зарядці всю ніч: шкідливо чи ні

    Багато власників смартфонів побоюються залишати гаджети на зарядці на всю ніч і правильно роблять. Пояснюємо,…

    01.05.2024

    Мільярди смартфонів в небезпеці через дефект клавіатури

    Нещодавній звіт фахівців з кібербезпеки з Citizen Lab виявив суттєвий недолік безпеки в кількох популярних…

    01.05.2024

    Новий вірус для Android заражає пристрої користувачів через зламані сайти WordPress

    Хакери почали розповсюджувати нове шкідливе програмне забезпечення для операційної системи Android під назвою Wpeeper. Цю…

    01.05.2024

    Що таке NFC: як воно працює і що ви можете з ним робити

    Комунікація ближнього поля (далі NFC) - це технологія смартфонів і пристроїв, що носяться, яка живе…

    01.05.2024