Покупці в шоці від ціни Huawei TalkBand B5, нібито «вбивці» Xiaomi Mi Band 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За останню добу з моменту анонса нового спортивного браслета в китайській соцмережі Weibo з’явилося безліч публікацій на тему того, що трекер Huawei TalkBand B5 чекає повний провал, тому як він і близько не може називатися «вбивцею» Mi Band 3. Виною всьому став цінник, тому як цей гаджет в базовій модифікації з силіконовим ремінцем оцінили в $ 150. Це приблизно в 6 разів дорожче, ніж коштує трекер від Xiaomi.

Потенційні покупці, в тому числі фанати компанії Huawei, в шоці від ціни трекера TalkBand B5. Практично всі переконані в невідповідність ціни і якості, тобто цінник завищений щонайменше в два рази, а то і більше. Єдиний реальний плюс новинки в тому, що її можна використовувати в якості смарт-годинника, тому що вона має кольоровий 1,13-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 300 на 160 пікселів.

Навіть захист від води є тільки по стандарту IP67, в результаті чого з цим трекером можна плавати в басейні, так як його працездатність після тривалого занурення під воду не гарантується. Доповнює всю цю картину слабка автономність на рівні 7 – 10 днів в режимі помірного використання. На практиці ж Huawei TalkBand B5 гарантовано доведеться заряджати щонайменше один раз в тиждень, хоча, швидше за все, частіше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ось і виходить, що довгоочікуваний фітнес-браслет від компанії Huawei, який повинен був стати «вбивцею» Xiaomi Mi Band 3, не зустрів належної підтримки з боку користувачів, тому як вони порахували його необґрунтовано дорогим. Найдорожча модель з металевим ремінцем коштує не $ 150, а всі $ 225. Це майже в 10 разів дорожче, ніж спортивний браслет від легендарної Xiaomi.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.