Xiaomi Mi Band 3 тепер продається у всіх трьох колірних варіантах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Смарт-браслет Xiaomi Mi Band 3 виявився неймовірно популярним у Китаї, так як всього за 17 днів було розкуплено 1 млн одиниць новинки.

Тепер же виробник додав в продаж всі три кольорових варіанти ремінців для Mi Band 3. Під час анонсу браслет демонструвався в таких ремінцях, а тепер вони стали доступні для покупки за ціною 19.9 юанів ($ 3).

Спочатку Xiaomi Mi Band 3 можна було придбати з ремінцями чорного і синього кольору, а тепер для покупки доступний і помаранчевий відтінок.

Нагадаємо, що в Xiaomi Mi Band 3 ремінець був перероблений таким чином, щоб капсула в ньому надійно утримувалася. Перш, ніж браслет потрапив на полиці магазинів, з них було проведено понад 2000 різних випробувань на міцність, витривалість і безпеку.

Mi Band 3 оснащується 0.78-дюймовим сенсорним OLED екраном з роздільною здатністю 128 х 80 пікселів, на якому знайшлося місце для круглої кнопки. На екран виводиться корисна інформація, повідомлення і навіть текст повідомлень. Девайс управляється за допомогою свайпов і торкань по екрану, а вищезгадана кнопка потрібна для повернення назад за звичайним тапу або підтвердження дії довгим натисканням.

Mi Band 3 в даний час доступний тільки в Китаї за ціною 169 юанів ($ 26), а у вересні на ринок надійде версія браслета з модулем NFC за ціною 199 юанів ($ 30).

Джерело: gizmochina

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.