Розкрито подробиці складного планшета Microsoft Andromeda

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft вже кілька років працює над засекреченим проектом з кодовим ім’ям Andromeda. Гаджет, який повинен стерти межу між смартфонами і ноутбуками, неодноразово з’являвся в патентах.

Виданню The Verge вдалося отримати доступ до внутрішнього документу Microsoft, в якому згадується той самий «кишеньковий Surface».

Microsoft описує Andromeda як проект, який створить нову категорію пристроїв, що роблять істотний вплив на всю індустрії і зуміла розмити межу між смартфонами і ПК.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

По суті, саме з допомогою Andromeda Microsoft планує сколихнуть індустрію мобільних пристроїв. Цей проект все також секрет, але періодично з’являються рендери гаджета.

Microsoft тестує можливість управління Andromeda за допомогою стилуса і подумує про інтеграцію цифрових чорнил. Зовні ж гаджет буде виглядати в форм-факторі записної книжки.

Є й інформація, що Microsoft планує випустити гібридний девайс вже в цьому році. Компанії ще належить визначити з арітектурой: чи буде це ARM, або класичне «ноутбучного» рішення. У будь-якому випадку, гаджет повинен вийде цікавим. З нетерпінням чекаємо чогось нового на цьому застояної ринку мобільних пристроїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.