5 речей, які варто поліпшити в комп’ютерах Apple наступних поколінь

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нові покоління ноутбуків і комп’ютерів Apple, можливо, будуть представлені вже восени 2018 року. Тому редакція ми підготували список поліпшень, які непогано було б побачити в нових гаджетах.

Більш чутлива клавіатура

Плоска клавіатура MacBook і MacBook Pro і механізм натискання клавіш «метелик» стали причиною не одного позову проти Apple. Конструкція виявилася не дуже вдалою – кнопки погано розрізняються на дотик і ламаються від попадання крихт і пилу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Можливо, в новому поколінні ноутбуків корпорація Тіма Кука вирішить відмовитися від інновацій заради інновацій і оснастить гаджети зручними і надійними пристроями введення.

Зменшений Touch Bar

Сенсорна частина частина клавіатури MacBook Pro, безсумнівно, є гордістю Apple. Однак не всі користувачі поділяють думку розробників. Багатьом віртуальні клавіші здаються незручними, до того ж, їх часто доводиться перенастроювати. Ситуацію ускладнює тим, що ноутбуки з великими екранами продаються тільки в одній комплектації – разом з Touch Bar.

Однак Apple може представити більш бюджетну версію, в якій сенсорна клавіатура займає лише частину верхнього ряду. Тоді у користувачів залишиться доступ до улюблених функцій, таких, як плавна зміна гучності звуку, а вільне місце можна буде віддати під функціональні клавіші.

Потужний настільний комп’ютер

Mac Pro застряг в 2013 році. Ті користувачі, кому необхідно працювати з 3D-моделями, обробляти фото і відео і виконувати інші вимагають ресурсів завдання, змушені або купувати дорогі моноблоки iMac Pro, або задовольнятися тим, що представлено на ринку.

Можливо, Apple згадає про користувачів, які звикли до традиційних рішень, і випустить оновлену версію системного блоку.

Обіцяні поновлення MacBook Air

Незважаючи на неймовірну популярність, оснащення MacBook Air поступається сучасним комп’ютерам. Було б не погано отримати полегшений ноутбук з Retina-дисплеєм, більш потужним процесором і сучасним дизайном.

Чутки про те, що Apple готує бюджетний MacBook Air, вартістю менше тисячі доларів, ходять досить давно. Буде добре, якщо інформація інсайдерів підтвердиться вже восени 2018 року.

Ще один роз’єм

USB-порти рідко бувають зайвими. Буде добре, якщо роз’єми USB-A або навіть HDMI знову з’являться на корпусах комп’ютерів Apple. Це зробить гаджети більш функціональними, а багато користувачів отримають більш зручні робочі інструменти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.