Характеристики та відео найбажанішого китайського смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У китайській соцмережі Weibo з’явилося шестисекундне відео, на якому показано смартфон Vivo Nex. У цього пристрою умовно безрамковий дизайн, а біля екрану немає вирізу у верхній частині, що дуже велика рідкість для подібних пристроїв.

У смартфона відносно великий екран і скляний корпус із закругленими гранями для кращого захвату. На жаль, під екраном збереглася досить товста грань, хоча без неї Nex виглядав би набагато футуристичнішим.

Vivo збирається випустити три варіанти цього пристрою: Nex, Nex A і Nex S. Другий і третій будуть оснащені процесором Snapdragon 710, а в перший встановлений топовий чіпсет Snapdragon 845, акумулятор ємністю 4000 мАг з підтримкою швидкої зарядки через порт USB Type-C, а сканер відбитків пальців розташований між матрицею екрану і склом. Фронтальна камера захована в корпус і висувається під час зйомки Селфі, а фотографії, зроблені на основну камеру, обробляються системою штучного інтелекту Jovi AI.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Примітно, що компанія Vivo показала смартфон, схожий на Nex, ще в лютому 2018 року на виставці MWC 2018, однак він досі не з’явився в продажу. Сподіваємося, що Nex все ж буде випущений і його можна буде придбати, а не тільки споглядати на рендери і фотографії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.