Головні анонси презентації Sony на E3 2018

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В останній день конференції E3 2018 свою презентацію провела компанія Sony. Найцікавішими анонсами заходи безумовно стали нові ігри Nioh 2, Control і Deracine, а також довгоочікувані трейлери з геймплеєм Death Stranding, The Last of Us: Part 2 і Ghost of Tsushima.

Nioh 2

Компанія анонсувала продовження екшен-RPG з демонами в середньовічній Японії. Подробиць про гру немає, приблизна дата виходу – 2019 рік.

Control

Нова гра від студії Remedy, раніше анонсована під кодовою назвою P7. З трейлера ясно, що головний герой – дівчина з телекінезом, а сеттинг Control підозріло нагадує Quantum Break. Гра вийде в 2019 році і буде доступна на ПК, PS4 і Xbox One.

Deracine

Deracine – пригодницька VR-гра від From Software. Головний герой – дух, покликаний дівчинкою, яка навчається в школі-інтернаті. Його завдання – довести своє існування, а також допомогти господині і її друзям розгадати таємниці інтернату.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перший геймплей Death Stranding

Геймплей-трейлер Death Stranding залишив десяток нових питань, так і не давши відповіді навіть на половину попередніх. Цього разу Норман Рідус на самоті тягне на спині то якесь тіло, то незрозумілі масивні ящики, а в кінці в його руках навіть з’являється зброя. Звичайно, черговий трейлер не обійшовся без таємничого немовляти в капсулі і невидимих ​​істот, яких так боїться Рідус.

Кінематографічний трейлер The Last of Us: Part 2

Трейлер складається з двох частин: в першій Еллі танцює і цілується зі своєю подругою в якомусь барі, забувши про всі проблеми, у другій – жорстоко вбиває цілі загони противника, що розташувався в лісі. Ймовірно, Еллі буде головним героєм гри. На жаль, Джоел в трейлері так і не з’явився. Дата виходу залишилася невідома.

Дебютний трейлер Ghost of Tsushima

Студія Sucker Punch нарешті показала геймплей Ghost of Tsushima. Як і очікувалося, гра схожа на «Відьмака», але головний герой самурай, а дії відбуваються в середньовічній Японії. Дати виходу все ще немає.

Новий геймплей Marvel’s Spider-Man

Цього разу Людина-павук опинився у в’язниці, з якої втекли всі ув’язнені злочинці. В одну мить герой зустрівся відразу з п’ятьма серйозними противниками: Електро, Ріно, Негативом, Скорпіоном і стерв’ятники.


Інші анонси Sony на E3 2018:

Випущений сюжетний трейлер доповнення Forsaken для Destiny 2 ( відео ), представлений ремейк Resident Evil 2 ( трейлер і другий трейлер ), анонс Trover Saves the Universe – гри від творця «Ріка і Морті» ( трейлер ), а також компанія показала  другий геймплей Kingdom Hearts 3 – в цей раз з героями «Піратів Карибського моря».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.