Головна Ґаджети Нові кросівки Xiaomi не бояться пральної машинки

Нові кросівки Xiaomi не бояться пральної машинки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Mi Smart Sneakers 2 стильніші і надійні, ніж попередні моделі, однак ціна залишилася колишньою.

Компанія Xiaomi офіційно представила кросівки Mi Smart Sneakers 2, які можна назвати прокачаним варіантом моделі Light Weight Sneakers . Новинка виготовлена з використанням технології Uni-Molding, яка забезпечує надійне поєднання п’яти різних шарів і типів матеріалів в одну форму.

Mi Smart Sneakers 2

Між шарами – тонка спресована поліуретанова плівка, яка виключає ризик розшарування і дозволяє взуття тримати форму. Вся верхня частина виконана з міцного безшовного матеріалу грубої в’язки, якому не страшна волога і перепади температур, тому Mi Smart Sneakers 2 цілком можна прати в машинці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Традиційні ребра жорсткості, що забезпечують міцність всього підстави, збереглися, і тепер в нижній частині вони також посилені вставкою з гнучкого пластику. Внутрішня устілка виготовлена ​​з використанням матеріалу Infuse від компанії Dow Chemical, який значно підвищує пружність підошви і зменшує ризик її деформації.

Mi Smart Sneakers 2: конструкція

На офіційному сайті виробника немає інформації про розумну начинку. Однак новинка вийшла в лінійці Smart, тому напевно всередині точно такий же чіп, як і в попередній моделі кросівок.

Mi Smart Sneakers 2 випускаються в п’яти стильних колірних варіантах, в тому числі в білому і помаранчевому для жінок (розміри від 36-го до 39-го). Чоловічі чорні, чорно-білі, білі і сині випускаються в розмірах від 39-го до 46-го. Ціна незалежно від забарвлення становить 199 юанів (трохи більше 30 доларів). Продажі стартують 11 червня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: