Categories: Ґаджети

Мільйони людей в повному захваті від Xiaomi Mi Band 3. Вони вважають його найкращим в світі

Share
Час читання: 2 хв.

На початку цього тижня нарешті почалися продажі смарт-браслета Xiaomi Mi Band 3, випущеного через 2 роки після моделі другого покоління. Новинка отримала безліч цікавих особливостей, серед яких виявився навіть корпус із захистом від води і пилу за стандартом IP68, що дозволяє використовувати наручний гаджет в басейні. За офіційною інформацією, всього на території Китаю було продано більше 3 млн примірників цього наручного гаджета.

Поки хтось думає над тим, купувати цей фітнес-трекер чи ні, китайські ЗМІ повідомили про те, що мільйони жителів Піднебесної перебувають в повному захваті від новинки в особі Xiaomi Mi Band 3. Вони вважають його найкращим смарт-браслетом в світі відразу по кількох причин, не останнє місце серед яких займає ціна. Нагадаємо, що цей наручний гаджет продають всього за 169 юанів або ж саме 800 гривень.

Новинка чи не виявилися в дефіциті, однак виробникові вдалося побороти його буквально за 1-2 дня. Повідомляється, що в день один магазин Mi Store в Китаї продає понад 2 000 фітнес-трекерів, причому іноді покупцям заради покупки навіть доводиться стояти близько півгодини в черзі. Більшість віддає перевагу оформляти замовлення на Xiaomi Mi Band 3 на офіційному сайті виробника, щоб отримати гаджет в свої руки без черги, нехай і з невеликою переплатою за доставку.

Відзначається, що багато покупців купують відразу 2-3 фітнес-браслета. Надходять вони так не з метою перепродажу, а виключно заради своїх друзів, родичів і дітей. При ціні в 800 гривень Xiaomi Mi Band 3 є відмінним подарунком для будь-якої людини, починаючи від великого бізнесмена і закінчуючи дитиною, якій цікава електроніка. Попит на цей наручний гаджет буде залишатися вкрай високим ще щонайменше 2 тижні, проте в дефіциті пристрій вже не виявиться, тому як виробник робить все для того, щоб цього не сталося.

Купити Xiaomi Mi Band 3 можна в версіях з чорним, червоним і темно-синіми ремінцями. Більш того, їх можна купити окремо, а заміна одного на інший не займе більше однієї хвилини. Покупці активно розкуповують цей фітнес-браслет навіть з тим урахуванням, що в його нинішній версії немає NFC. Просунута версія смарт-трекера з підтримкою такої особливості надійде на полиці магазинів через якийсь час.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Samsung представила нові флагманські планшети Galaxy Tab S10+

    Samsung анонсувала дві моделі флагманських планшетів: Galaxy Tab S10+ з дисплеєм 12,4 дюйми та Galaxy…

    29.09.2024

    Google Messages отримає функцію захисту від шахрайства

    З'явилася інформація про те, що Google впроваджує нове доповнення до свого додатку для обміну повідомленнями…

    29.09.2024

    На Львівській митниці виявили незадекларовані iPhone 16 Pro і планшети вартістю близько 3 млн грн

    На пункті пропуску "Краківець-Корчова" митники виявили незадекларовані товари на суму близько 3 мільйонів гривень, серед…

    29.09.2024

    OnePlus 13 отримає підтримку зарядки на 100 Вт

    Згідно з нещодавніми витоками, OnePlus 13 матиме дротову зарядку SuperVOOC потужністю 100 Вт, що виділить…

    29.09.2024

    В жовтні гравців Warframe очікують два масштабних оновлення

    У жовтні для популярної екшен-RPG Warframe заплановано два великі оновлення. Компанія Digital Extremes представила на…

    29.09.2024

    Новий Cubot KingKong Star 2 оснащено передовими характеристиками

    Компанія Cubot радо представила свій новий захищений смартфон KingKong Star 2, який вже наступного місяця…

    29.09.2024