Apple поховала оригінальні Apple Watch

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple офіційно припинить програмну підтримку оригінальних Apple Watch вже цієї осені. Про це йдеться на офіційному сайті компанії. Дебютний годинник бренду, включаючи модифікацію Edition з 18-каратного золота вартістю 17 000 доларів, не зможе оновитися до watchOS 5.

Оригінальні Apple Watch надійшли в продаж у квітні 2015 року, з чого можна зробити висновок, що надалі Apple буде оновлювати фірмові годинники не довше чотирьох років. Це дещо менше, ніж у iPhone і iPad, але все-таки більш ніж гідно як для гаджета, особливо на тлі конкурентів.

watchOS 5 містить багато корисних нововведень. Основний упор розробники зробили на спортивні функції, навчивши сумісні моделі годинника автоматично визначати виконання вправ. Крім того, додали функцію Walkie-Talkie і можливість активації Siri з підняття зап’ястя.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Walkie-Talkie являє собою систему коротких голосових повідомлень, які здобули популярність з поширенням месенджерів. В основі новинки лежить інший сервіс Apple – FaceTime, – який забезпечує передачу повідомлення з одного пристрою на інший, спрощуючи процес взаємодії між користувачами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.