Використання Android-планшетів стане більш зручним і комфортним

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У ході вивчення коду другої бети Android 15 QPR1 Мішаал Рахман з Android Authority виявив зміни, покликані покращити користувальницький досвід власників планшетів. Зокрема Google хоче спростити роботу за рахунок переробленого меню комбінацій клавіш.

Реклама

Що ще відомо

Як і більшість інших операційних систем, Android дозволяє виконувати ряд дій за допомогою клавіш. Наприклад, можна швидко відкрити список всіх встановлених програм, перейти на головний екран, відкрити нещодавні програми, зробити скріншот і багато іншого. Цих комбінацій клавіш так багато, що в Android є спеціальне меню, в якому перераховані всі з них. Більше того, навіть у цьому меню є свої комбінації клавіш. Однак до цього часу цим меню було незручно користуватися на планшетах, що повинні виправити в Android 15 QPR1.

Мішаал Рахман зумів активувати в другій беті Android 15 QPR1 спеціальну бічну панель, яка дозволяє швидко отримати доступ до списку сполучення клавіш. Демонстрацію цього процесу показано вище. Усі комбінації розділені на кілька ключових категорій, а вбудований пошук дозволяє швидко знайти потрібні.

Нововведення не всім нагоді, але активні користувачі планшетів зможуть підвищити свою продуктивність, швидше виконуючи різні дії. 

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ