Перший огляд MacBook Pro (M4) з’явився ще до офіційного анонсу ноутбука

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Прем’єра нових MacBook Pro на базі процесора M4 очікується лише наприкінці жовтня, але на одному з YouTube-каналів вже з’явилося відео з розпакуванням та коротким оглядом лептопу. Блогер не тільки успішно ввімкнув неанонсований пристрій, але й зміг протестувати його у Geekbench.

Реклама

Детальніше про новий MacBook Pro

Першопрохідцем став автор каналу Wylsacom. Огляд вже прокоментував аналітик Bloomberg Марк Гурман, який назвав ролик «цілком правдоподібним». Це перший випадок показу роздрібного пристрою за кілька тижнів до презентації. Сумніви у нього викликали лише зображені на упаковці шпалери, що відповідають поточній версії MacBook.

«Не підтверджено, але виглядає цілком правдоподібно: російський YouTube-канал стверджує, що має ще не анонсований M4 MacBook Pro, і він показав його в повній комплектації і на руках. Ми вже не раз бачили витоки інформації про прототипи, але ніколи — про повноцінні роздрібні пристрої Apple за кілька тижнів до анонсу», — повідомив Гурман у соцмережі X.

Якщо вірити джерелу, діагональ екрану ноутбука становить 14 дюймів, а обсяг оперативної пам’яті та накопичувача – 16 та 512 ГБ відповідно. На корпусі розташовані три порти Thunderbolt 4, один HDMI, слот для картки пам’яті та роз’єм MagSafe – все це відповідає раннім інсайдерським звітам.

Судячи з показаного в ролику тестування в Geekbench, ноутбук набрав 3865 в однопотоковій дисципліні та 15 288 балів при навантаженні на всі ядра CPU. Аналогічні результати MacBook з базовою версією чіпа M3 становлять 3000 та 11 800 балів відповідно.

За даними Bloomberg, старт продажу новинки запланований на 1 листопада.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ