Apple обдурила покупців AirPods 4: Що не так з новою презентацією

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Компанія Apple не розкрила всі деталі про базові AirPods 4 на презентації 9 вересня. Виявилося, що офіційний сайт бренду містить інформацію про відсутність кількох заявлених функцій.

Реклама

На вересневій презентації Apple анонсувала дві версії AirPods 4: одну з активним шумоподавленням, яка коштує на $50 дорожче, і базову версію без цієї функції. Здавалося б, переплата за “шумодав” була очевидною, але насправді у дешевшій версії відсутні й інші функції.

З даних на сайті Apple стає відомо, що базові AirPods 4 не мають таких можливостей, як активне шумозаглушення, адаптивний звук, режим прозорості та поінформованість про розмову. Всі ці функції пов’язані із шумоподавленням, що пояснює їх відсутність. Але ще одна важлива деталь: кейс для цих навушників не оснащений вбудованим динаміком для пошуку через «Локатор», як у дорожчій версії.

Крім того, кейс базових AirPods 4 не підтримує бездротову зарядку Qi, яка є в дорожчій версії. Раніше ми вже повідомляли, що Apple видалила зарядний кабель з комплектації AirPods 4, і базова версія також постачається без нього. Таким чином, ви не отримаєте жодного способу заряджати навушники — ні бездротової зарядки, ні USB-кабелю. Apple не згадала про ці недоліки на презентації, акцентуючи увагу лише на позитивних аспектах новинок.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ