В нових AirPods 4 виявили нову приховану кнопку

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

На заході Its Glowtime, що відбувся в понеділок, Apple презентувала кілька оновлених пристроїв, серед яких значну увагу привернули навушники. AirPods 4 отримали ряд нововведень, включаючи нову модель з активним шумоподавленням і AirPods Pro 2, які тепер оснащені функціями для здоров’я слуху і можуть використовуватися як слуховий апарат. Однак, крім нових можливостей, Apple також змінює дизайн, відмовившись від фізичної кнопки налаштування на зарядному кейсі.

Реклама

Безшовний дизайн: сенсорна кнопка замість фізичної

Раніше Apple використовувала механічну кнопку на задній частині зарядного кейсу для підключення або скидання налаштувань. У новій моделі AirPods 4 компанія вирішила замінити фізичну кнопку на сенсорну, вбудовану в корпус. Тепер процес сполучення та скидання став більш інтуїтивно зрозумілим і стильним, що надає навушникам сучаснішого і елегантнішого вигляду.

За повідомленням Gear Patrol, сенсорна кнопка розташована на передній частині зарядного кейсу. Щоб почати сполучення, достатньо відкрити кейс і двічі торкнутися його передньої частини. Для скидання налаштувань потрібно натиснути і утримувати або тричі торкнутися кнопки.

Зміни також торкнулися світлової індикації на зарядному кейсі. У AirPods 4 світлодіод став менш помітним і з’являється тільки при відкритті кейсу або заряджанні. Такий мінімалістичний підхід покращує зовнішній вигляд пристрою, роблячи його більш футуристичним.

Моделі AirPods 4

AirPods 4 будуть доступні у двох версіях: одна з функцією активного шумоподавлення (ANC). Замовлення на нові моделі вже відкриті, а офіційний старт продажів у США запланований на 20 вересня. Користувачі можуть вибрати між стандартною версією та моделлю з ANC відповідно до своїх уподобань та потреб.

AirPods 4 обіцяють покращений досвід використання завдяки новим функціям і оновленому дизайну, орієнтованому на зручність і естетичну привабливість.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ