Розкрито характеристики та ціни DJI Osmo Action 5 Pro

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Згідно з інформацією від інсайдерів, нова екшн-камера отримає 40 Мп сенсор, підтримку карт пам’яті до 1 ТБ, а її вартість складе близько $500.

Реклама

Виробник квадрокоптерів DJI готується випустити нову модель екшн-камери – Osmo Action 5 Pro, яка стане серйозним конкурентом для нещодавно випущеної GoPro Hero 13 Black.

Інсайдер під ніком Quadro_News опублікував ключові характеристики нової камери. Згідно з його словами, Osmo Action 5 Pro буде оснащена 1/1,3-дюймовим сенсором із роздільною здатністю 40 Мп і кутом огляду 155 градусів, що дозволить камері знімати більш широкий кадр порівняно з конкурентами.

Максимальна якість відеозапису досягатиме 4K при 120 кадрах на секунду, також будуть доступні режими SuperNight та Slow-Motion для зйомки уповільненого відео. Час автономної роботи складе до 4 годин запису. Камера також матиме модулі Bluetooth 5.0 та Wi-Fi 6.

Osmo Action 5 Pro отримає 47 ГБ вбудованої пам’яті, підтримку microSD карт до 1 ТБ, три стереомікрофони та набір фірмових функцій, таких як 360° Horizon Steady, Live Stream, OsmoAudio, Object Centering & Tracking, а також голосове керування.

Очікується, що DJI Osmo Action 5 Pro з’явиться у продажу 12 вересня за ціною 450-490 євро.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGizmochina

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ