Опубліковано очікувані характеристики планшета Apple iPad Mini 7

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Apple працює над новим планшетом iPad Mini 7, який планує представити після анонсу серії смартфонів iPhone 16, повідомив аналітик Марк Гурман з Bloomberg. Видання NotebookCheck також поділилося інформацією від Apple Hub, яка проливає світло на характеристики майбутньої новинки.

Реклама

Марк Гурман зазначає, що Apple представить iPad Mini 7 разом із новими Mac на базі чіпа M4 через кілька тижнів після заходу It’s Glowtime, запланованого на 9 вересня, під час якого буде презентовано нову лінійку iPhone 16. Очікується, що новий планшет буде анонсований у жовтні.

За даними Apple Hub, iPad Mini 7 збереже схожий дизайн із попередньою моделлю, з датчиком Touch ID на верхній грані та 8.3-дюймовим LCD-дисплеєм, без очікуваної OLED-панелі, про яку раніше ходили чутки.

Реклама

Серед основних покращень – новий потужний чіп Apple A17 або A18, що стане суттєвим оновленням порівняно з A15, підтримка Wi-Fi 6E та Bluetooth 5.3, стілус Apple Pencil Pro, а також інтеграція технологій штучного інтелекту Apple Intelligence. Планшет також буде доступний у нових кольорах.

Цікаво, що Apple Hub згадує вересень як місяць анонсу iPad Mini 7, що може свідчити про презентацію пристрою наприкінці вересня, хоча раніше передбачалося, що це станеться у жовтні.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ