Apple Watch Series X здивують не тільки абсолютно новим дизайном

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Марк Гурман з Bloomberg, авторитетний інсайдер у сфері технологій, поділився новинами про те, що ювілейні Apple Watch Series X отримають нову функцію виявлення апное уві сні. Проте, як і у випадку з функціями ЕКГ та іншими, ця можливість може бути недоступна на момент релізу годинника.

Реклама

Функція виявлення апное, яка базується на моніторингу сну, покликана виявляти ознаки апное уві сні у користувача і рекомендувати звернутися до медичних фахівців для подальшого тестування.

Гурман зазначає, що ця функція може бути під загрозою через використання пульсоксиметра, а наразі Apple Watch в США не можуть вимірювати рівень кисню в крові через юридичні проблеми з компанією Masimo. Хоча існує можливість, що Apple вирішить ці питання до виходу Apple Watch Series X, функція може бути активована лише пізніше через оновлення програмного забезпечення.

Щодо інших новин, функція виявлення гіпертонії виявилася недостатньо точною під час тестування, тому її реалізація відбудеться в наступних поколіннях смарт-годинників Apple.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ