Apple Watch X отримають найдивнішу зміну в дизайні

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Інсайдер Majin Bu поділився новою фотографією у соцмережі X, на якій зображені захисні кейси для кількох поколінь Apple Watch, включаючи майбутню ювілейну серію. Це зображення стало першим наочним свідченням змін, які очікують на дизайн нових моделей годинника. На знімку представлено чохли для Apple Watch Series 6 (40 і 44 мм), Series 9 (41 і 45 мм) та Series 10 (42 і 46 мм).

Реклама

Примітно, що діагоналі обох версій годинника збільшаться на 1 мм, однак завдяки плоскому склу, нові моделі виглядатимуть значно більшими візуально. Це є помітною зміною, оскільки раніше Apple завжди використовувала вигнуте скло в своїх Apple Watch, за винятком моделей Apple Watch Ultra, де вперше було застосовано плоске скло. Тепер, схоже, цей дизайн стане стандартом і для базових версій годинників.

Залишилося лише дочекатися офіційної презентації, яка вже не за горами—вона відбудеться в понеділок, 9 вересня. Після цієї події ми зможемо дізнатися більше про нові функції та характеристики ювілейної серії Apple Watch, а також побачити, як саме зміни в дизайні вплинуть на користувацький досвід. Очікується, що це оновлення стане одним із найбільш обговорюваних у світі носимої електроніки цього року.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ