Apple випустить iPad із Magic Keyboard для заміни ПК

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Apple готується до випуску нового аксесуара — Magic Keyboard для своїх бюджетних моделей iPad, що може суттєво вплинути на продажі цих пристроїв і наблизити їх до статусу ноутбуків. Це рішення може допомогти зменшити відстань між планшетами та ноутбуками, незважаючи на те, що раніше кампанія “What’s a Computer” викликала суперечки, оскільки iPad все ще не є повноцінною заміною ноутбука.

Реклама

Раніше Apple вже представила оновлену версію Magic Keyboard для iPad Pro з OLED-дисплеєм, і хоча цей аксесуар був досить добре прийнятий, аналогічний варіант для бюджетних iPad ще не був анонсований. Проте є ймовірність, що Apple випустить версію Magic Keyboard, сумісну з базовим iPad та лінійкою iPad Air, причому новий аксесуар може бути доступний у різних розмірах.

Про новий Magic Keyboard поділився інформацією аналітик Марк Гурман у своєму останньому випуску розсилки Power On. За його даними, партнери Apple вже працюють над розробкою нової клавіатури, але вона, ймовірно, не з’явиться на ринку до наступного року. Однак очікується, що аксесуар буде представлений на весняному заході Apple разом з оновленими моделями iPad Air, оснащеними новими процесорами.

Передбачається, що новий Magic Keyboard для бюджетних iPad буде відрізнятися від версії для iPad Pro, зокрема відсутністю алюмінієвого корпусу. Однак деякі елементи дизайну можуть бути схожі на версію для OLED iPad Pro. Наприклад, Apple може додати спеціальний ряд функціональних клавіш для базових моделей iPad. В іншому ж дизайн клавіатури нагадуватиме ту, що Apple представила для iPad Pro з процесором M2.

Нагадаємо, що на весняному заході цього року Apple вже представила iPad Pro з OLED-дисплеєм, який отримав численні покращення, включаючи подвійний OLED-дисплей та новітній процесор. Magic Keyboard для цієї моделі також отримала алюмінієвий корпус, функціональний ряд клавіш і великий трекпад для зручнішого керування. Apple продовжує продавати попередню версію Magic Keyboard для користувачів iPad Pro з mini-LED дисплеєм.

Після анонсу iPhone 16 Apple планує провести ще один захід, на якому буде представлено оновлення MacBook Pro з процесорами M4 Pro та M4 Max, а також нову версію Mac mini. Тому наразі невідомо, чи буде оновлено 24-дюймовий iMac з новим чіпом M4.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоwccftech.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ