Названо продукти Apple, які давно настав час оновити

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

9 вересня Apple планує провести презентацію, на якій буде представлено нову лінійку iPhone 16, ювілейні Apple Watch 10, а також захищені Apple Watch Ultra 3. Хоча айфони та смарт-годинники Apple оновлюються щороку, не всі продукти компанії отримують такі часті оновлення.

Реклама

Apple часто випускає нові версії деяких пристроїв лише раз на кілька років. Це стосується продуктів, де щорічні зміни складно втілити, таких як AirPods чи HomePod. Ми склали список “забутих” продуктів Apple, які не оновлювалися вже тривалий час. Можливо, їхня оновлена версія з’явиться найближчим часом.

  • Magic Mouse: елегантна, але не зовсім зручна миша Apple з портом Lightning. Модель з вбудованим акумулятором, випущена у 2015 році, продається майже 10 років. Очікується, що нова версія отримає порт USB-C і, ймовірно, більш ергономічний дизайн.
  • Pro Display XDR: 32-дюймовий професійний монітор, який надійшов у продаж у грудні 2019 року, перебуває на ринку вже понад 4 роки.
  • HomePod mini: компактна смарт-колонка з відмінним звуком, але малокорисною в Росії Siri. Її представили у листопаді 2020 року, і вона продається вже понад 3 роки.
  • AirPods Max: найдорожчі та єдині повнорозмірні навушники Apple. Друге покоління очікується цього вересня, з портом USB-C. Першу версію представили у грудні 2020 року.
  • iPad mini: найменший планшет Apple, який рідко отримує оновлення. Шосте покоління з’явилося у вересні 2021 року.
  • AirPods 3: навушники-вкладиші з чудовим звуком, але без шумозаглушення, з портом Lightning. Вони були представлені у жовтні 2021 року.

Згідно з чутками, більшість з цих пристроїв можуть отримати оновлення у 2024 або 2025 році, хоча щодо Pro Display існують певні сумніви.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ