Інформатор показав новий дизайн PlayStation 5 Pro та озвучив дату релізу

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Надійний інформатор в ігровій індустрії billbill-kun, який відомий своєю точністю в розкритті інформації, оприлюднив рендер нової консолі PlayStation 5 Pro. Згідно з його даними, зображення було створене на основі коробки роздрібної версії консолі. Проте, через обмеження авторського права, саму коробку показати не вдалося.

Реклама

Дизайн PlayStation 5 Pro продовжує естетику, встановлену в PlayStation 5 та PlayStation 5 Slim. Консоль матиме бічні панелі, поділені на дві частини, аналогічно до Slim-версії. Це може свідчити про можливість використання змінних панелей, як у версії Slim, але це ще не підтверджено. На передній панелі розташовані кнопка живлення і два порти USB Type-C. Відсутність дисководу вказує на можливість використання знімного приводу, який був представленій разом із PlayStation 5 Slim.

billbill-kun також повідомив, що офіційний анонс PlayStation 5 Pro очікується в першій половині вересня цього року. З огляду на високу достовірність інформації від цього інсайдера, фанати PlayStation можуть бути впевнені, що нова консоль дійсно виглядатиме так, як зображено на рендері.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ