Нові навушники Nothing отримають новий дизайн

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Нещодавно компанія Carl Pei, що стоїть за брендом Nothing, привернула велику увагу як один з найшвидше зростаючих гравців на ринку смартфонів та бездротових навушників. Цього року вона представила нові моделі навушників Ear і Ear (a), які доповнили лінійку попередньої преміум моделі Nothing Ear (2). І ось тепер з’явилися новини про ще одну новинку від компанії.

Реклама

Нова модель навушників від Nothing: Ear Open

Відомо, що компанія працює над новими навушниками під назвою Ear Open, які вже з’явилися в базі даних IMDA в Сінгапурі під номером моделі B182. Хоча офіційні документи не розкривають багато деталей про ці навушники, підтверджено, що вони матимуть Bluetooth-підключення і їх розповсюдження буде здійснювати iFactory Asia — та ж компанія, що займалася попередніми моделями Nothing.

З назви можна припустити, що нові навушники мають отримати дизайн з відкритим вухом, але точний вигляд залишається загадкою. Можливо, вони збережуть характерний прозорий стиль, що став візитною карткою бренду Nothing.

Крім того, можна очікувати, що Nothing Ear Open може бути оснащений деякими функціями штучного інтелекту, враховуючи, що раніше компанія вже інтегрувала ChatGPT у свої попередні моделі навушників.

Оскільки навушники знаходяться на етапі сертифікації, незабаром з’явиться більше інформації в Інтернеті, а також ймовірно, що Nothing незабаром анонсує офіційний запуск нової моделі.

На ринку бездротових навушників Nothing продемонструвала вражаюче зростання — на другий квартал компанія зафіксувала неймовірний ріст на 769% у порівнянні з минулим роком. Це відзначає потужний імпульс, який компанія, ймовірно, використає для випуску нових продуктів у цьому сегменті.

Бренд Nothing активно розширює свою присутність на ринку. Поряд з флагманським смартфоном Nothing Phone (2), компанія нещодавно представила бюджетну модель Nothing Phone (2a) та оновлену версію Nothing Phone (2a Plus). Крім того, суббренд CMF активно змагається на ринку початкового рівня з такими продуктами, як CMF Phone (1) та CMF Buds Pro (2).

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ