AirPods Pro 3 отримають «набагато краще» активне шумозаглушення

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У той час як розповсюджені чутки про нові AirPods 4 набирають обертів, одне з джерел поділилося інформацією про майбутнє оновлення AirPods Pro 3.

Реклама

Відомий інсайдер під ніком Kosutami в своєму пості на соціальній мережі X стверджує, що нові AirPods Pro 3 будуть оснащені «значно поліпшеним» активним шумозаглушенням у порівнянні з AirPods Pro 2, які були випущені майже два роки тому. Однак конкретних деталей про нововведення поки не розголошено.

Зараз AirPods Pro 2 вже рекламуються як володарі вдвічі кращого шумозаглушення порівняно з оригінальними AirPods Pro, тому можна очікувати, що AirPods Pro 3 піднімуть планку ще вище.

Очікується, що Apple оголосить про нові моделі AirPods 4, як дешевші, так і середнього цінового сегмента, на заході 9 вересня. Kosutami також припускає, що AirPods Pro 3 можуть з’явитися незабаром, але інформація про це суперечить попереднім повідомленням Марка Гурмана з Bloomberg, який раніше зазначав, що оновлені AirPods Pro можуть вийти тільки у 2025 році.

Чутки також говорять, що нові AirPods 4 будуть оснащені покращеним дизайном для кращої посадки у вусі, підвищеною якістю звуку та оновленим зарядним кейсом з портом USB-C. Моделі середнього класу AirPods 4 можуть отримати активне шумозаглушення і динамік у кейсі для відстеження місця розташування за допомогою функції «Локатор».

Крім того, є інформація, що AirPods Max також отримають оновлення наприкінці року, яке включатиме тільки зміну порту заряджання на USB-C замість Lightning.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ