Розумні окуляри ReTimer 3 обіцяють покращити якість вашого сну

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Австралійська компанія Re-Time Pty Ltd представила нову модель розумних окулярів — Retimer 3, розроблену для боротьби з порушеннями сну. Завдяки світлотерапії ці окуляри допомагають лікувати сезонний афективний розлад і коригувати циркадний ритм.

Реклама

У сучасному світі важливість якісного сну для фізичного, психічного та емоційного здоров’я стає все більш очевидною. Проте нестабільний графік роботи та часті зміни часових поясів можуть призвести до порушень сну і збою режиму. Retimer 3 створені на основі понад 25 років досліджень, проведених в Університеті Фліндерса в Південній Австралії, які зосереджені на впливі світла на цикл сну людини.

Візуально, пристрій нагадує звичайні окуляри, але без верхньої частини рамки. Замість лінз у них розміщені спеціальні випромінювачі, які проектують на очі синьо-зелене світло — вважається, що цей колір безпечний і ефективний для регулювання циркадного ритму.

Для управління та моніторингу параметрів передбачено спеціальний додаток, сумісний з Android та iOS, що інтегрується з популярними платформами для здоров’я і фітнесу, такими як Apple Health та Android Health Connect.

Після презентації на Всесвітньому конгресі сну 2023, Retimer 3 отримали схвальні відгуки від фахівців. Роздрібна ціна нових розумних окулярів складе близько $160.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ