Apple подала патент на розумне кільце з Siri

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Apple подала нову патентну заявку на “розумне” кільце, яке має вражаючу кількість деталей. У патенті, зареєстрованому в американському бюро патентів і товарних знаків (USPTO), описані три різні варіанти використання цього смарт-кільця. На відміну від попередніх ідей, компанія пропонує не одне універсальне кільце для всіх завдань, а декілька пристроїв, кожен із власним функціоналом, хоча передбачена і універсальна версія.

Реклама

Нові кільця Apple зможуть відстежувати показники здоров’я, включаючи контроль прийому медикаментів, а також обмінюватися даними з гарнітурами Vision Pro або Apple Glasses, а також іншими гаджетами Apple.

Пристрій можна буде носити на пальці, причому він може отримати вбудований інерційний вимірювальний блок для реєстрації та розпізнавання жестів: користувач зможе вказувати на різні пристрої і керувати ними дистанційно. Особливістю кільця є наявність мікрофона для взаємодії з голосовим помічником Siri, що дозволить здійснювати складне розпізнавання контексту використання.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ