Аналог Apple Watch Ultra від Samsung втратив найважливішу функцію

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Покупці нових смарт-годинників Samsung Galaxy Watch Ultra скаржаться на низьку якість їх виготовлення, повідомляє Apple Insider.

Реклама

Раніше вже надходили скарги на те, що дисплей годинника неправильно встановлений з коробки: коли годинник розташований вертикально, циферблат зміщується вбік. Нещодавно з’явився новий дефект у складанні годинника, а також новини про незадовільне обслуговування клієнтів з боку Samsung.

Один з користувачів, який придбав Galaxy Watch Ultra 20 липня, в середині серпня виявив, що бічна кнопка годинника відвалилася і повністю випала з корпусу. Сподіваючись на гарантійне обслуговування, він звернувся до Samsung і відправив годинник на ремонт. Однак замість безкоштовного ремонту він отримав рахунок на 107 доларів. Здається, що Samsung вирішила списати поломку на неправильне використання з боку клієнта, а не на дефект виготовлення.

З моменту релізу Galaxy Watch Ultra багато відзначили їхню зовнішню схожість з Apple Watch Ultra. Однак якість виготовлення та рівень післяпродажного обслуговування у Samsung значно відрізняються від Apple.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ