Apple розкрила деталі про функції розумного кільця Apple Ring

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Apple, здається, серйозно розглядає можливість випуску власного смарт-кільця. Компанія подала патент на новий гаджет, який, ймовірно, буде називатися Apple Ring і стане конкурентом нещодавно анонсованого кільця Galaxy Ring від Samsung.

Реклама

Згідно з патентними документами, новинка може бути оснащена NFC-модулем для «імітації міток на основі біометричних даних або для запису дій, пов’язаних зі здоров’ям, таких як прийом ліків». Наявність NFC також може свідчити про можливість безконтактної оплати через Apple Pay.

Apple Ring, ймовірно, отримає акселерометр і гіроскоп, що дозволять йому відстежувати жести кистей і пальців. Пристрій може бути обладнаний мікрофоном для роботи з голосовим помічником Siri або для швидких відповідей на повідомлення.

У патенті зазначено, що дані про рух з одного пристрою можуть використовуватися для визначення напрямку погляду на інший пристрій, щоб команди з кільця направлялися саме туди. Це передбачає можливість створення карти розташування пристроїв, які можна керувати за допомогою кільця, за допомогою комбінації жестів, голосових команд, напрямку погляду та/або торкань.

Також є припущення, що Apple Ring може мати вбудовані динаміки для відповідей Siri і функції пошуку втраченого гаджета через «Локатор».

Згідно з інформацією від 9To5Mac, Apple може випустити кілька версій Apple Ring. Одна версія буде відстежувати активність і здоров’я, інша — управляти Siri та розумним домом, а третя, з великою батареєю, функціонуватиме як зарядний пристрій. Таким чином, користувачі могли б заряджати одне кільце від іншого, використовуючи їх на сусідніх пальцях.

На даний момент розробка Apple Ring знаходиться на початковому етапі, і компанія може внести суттєві зміни або відмовитися від продукту, як це сталося з проектом Apple Car.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ