JBL представила нову функцію для кейсу навушників Tour Pro 3

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

JBL тихо анонсувала нові TWS-навушники JBL Tour Pro 3, які в цьому поколінні отримали розумний зарядний чохол з функцією радіопередавача. Цей чохол можна підключити до будь-якого USB або аналогового джерела, що дозволяє передавати звук на навушники без потреби в Bluetooth. Такий спосіб з’єднання забезпечує меншу затримку та стабільніший сигнал, що особливо корисно для використання в літаках, на консолях без Bluetooth, комп’ютерах та інших пристроях.

Реклама

JBL Tour Pro 3 також підтримують Auracast, що дозволяє транслювати звук на кілька пар навушників одночасно. Для активації цієї функції достатньо увімкнути її через екран навушників, який став на 30% більшим порівняно з попередньою моделлю.

Серед інших нововведень – просторовий звук на 360° і технологія відстеження голови для кращого занурення. Навушники оснащені збалансованими арматурними драйверами з 11-мм динамічними драйверами і власними ЦАП. Вони також підтримують кодек LDAC, активне шумозаглушення та режим прозорості.

JBL Tour Pro 3 з’являться в продажу 22 вересня за ціною $300. Було б чудово, якби Apple включила подібні функції та дисплей у наступні AirPods Pro.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ