Ґаджети

Все, що відомо про Apple Watch Series 10: дизайн, особливості та терміни виходу

Share
Час читання: 2 хв.

Вже зовсім скоро Apple проведе свою традиційну вересневу презентацію, де, окрім нових iPhone 16, очікується представлення ювілейних Apple Watch Series 10. Очікується, що нова модель смарт-годинника отримає найбільші зміни з моменту свого дебюту. Зібрали всі відомі подробиці про новинку.

Нові розміри

Через успіх Apple Watch Ultra з великим екраном, компанія планує збільшити розміри й для Apple Watch Series 10. Згідно з інсайдерськими даними, нові годинники будуть представлені в розмірах 45 мм і 49 мм, замінивши поточні 41 мм і 45 мм. Таким чином, розмір меншої моделі зрівняється з великим торішнім годинником, а більша версія буде відповідати габаритам Apple Watch Ultra. Для тих, хто користується старішими моделями, такими як Series 2 чи 3, цей апгрейд буде досить відчутним.

Новий корпус

Крім збільшених екранів, годинник отримає тонший корпус. Хоча точні параметри ще не розголошені, інсайдери стверджують, що новий корпус буде значно тоншим порівняно з попередніми версіями.

Новий процесор з ШІ

Apple Watch Series 10 оснастять новим процесором Apple S10. Є висока ймовірність, що цей чіп отримає спеціальні ядра Neural Engine для обробки задач штучного інтелекту. Деякі функції на основі Apple Intelligence можуть стати ексклюзивними для цієї моделі.

Нові датчики для здоров’я

Ювілейна версія Apple Watch може отримати два нові датчики для моніторингу здоров’я. Один з них буде призначений для виявлення гіпертонії, а інший — для виявлення апное під час сну. Однак ці функції можуть не бути доступні на момент релізу або бути обмежені для певних країн.

Оновлений OLED-дисплей

Як завжди, Apple прагне покращувати якість своїх дисплеїв, зберігаючи при цьому баланс. Очікується, що Apple Watch Series 10 отримає нові OLED-панелі з технологією тонкоплівкових транзисторів (TFT) на базі полікристалічного оксиду з низькою температурою (LTPO). Це має підвищити енергоефективність дисплея, що збільшить час автономної роботи годинника.

Дата виходу Apple Watch Series 10

З великою ймовірністю нові Apple Watch та iPhone будуть презентовані 10 вересня, а в продажу з’являться до 20 вересня.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Apple Watch
  • Останні записи

    Чому телефон з часом починає працювати повільніше і як це виправити

    З часом будь-який смартфон починає працювати повільніше: довго відкриваються програми, завантажуються фото, а також сповільнюється…

    20.09.2024

    Apple готує вражаючий iPhone 17 Air, який здивує всіх

    Apple готує до випуску повністю оновлену лінійку iPhone, яка зацікавить як давніх фанатів, так і…

    20.09.2024

    Названо пристрої Samsung Galaxy які вже отримали оновлення One UI 6.1.1

    Слідом за нещодавнім релізом досить великого оновлення One UI 6.1.1 для флагманської серії Galaxy S23…

    20.09.2024

    Apple взялася за старе: iOS знову уповільнює iPhone

    Днями відбувся довгоочікуваний реліз iOS 18, але напевно більшість користувачів навіть не припускали, що Apple…

    20.09.2024

    PlayStation 6 вийде у двох різних версіях, одна з яких буде більш доступною

    Як повідомляється, Sony розробляє дві різні SoC (System on Chips) для майбутньої PlayStation 6, що…

    20.09.2024

    Наступний складний телефон Samsung може мати нову назву

    У липні Samsung представила Galaxy Z Fold 6, але ще до цього з’явилися чутки про…

    20.09.2024