Офіційно представлено Google Pixel Watch 3: два розміри, UWB та Bluetooth LE Audio

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Офіційно представлено новий Google Pixel Watch 3. Хоча зовні він схожий на попередню модель, Pixel Watch 2, новинка пропонує значні оновлення. Тепер доступні два розміри: 41 мм і 45 мм.

Реклама

Pixel Watch 3 оснащений тим самим чіпсетом Snapdragon W5+ Gen 1 для носимих пристроїв та має всі ті ж датчики, що й раніше, включаючи монітор серцевого ритму, ЕКГ, SpO2, шкірний термометр і GPS. Новинкою є чіп UWB, що робить цей годинник першим розумним годинником Android з підтримкою UWB. Це дозволяє легше розблоковувати телефон або знаходити загублений гаджет за допомогою функції Google Find My Device, а також розблоковувати автомобілі з відповідною функцією.

Екран Pixel Watch 3 отримав оновлення: обидва варіанти — 41 мм і 45 мм — мають дисплеї з максимальною яскравістю 2000 ніт, що є удвічі яскравішим порівняно з Pixel Watch 2. Рамки екрану стали тоншими на 1 мм. 41-міліметровий варіант зберіг 1,2-дюймовий екран, а 45-міліметровий розширився до 1,4 дюйма.

Батарея у 41 мм залишається на рівні 310 мАг, тоді як 45 мм має ємність 420 мАг. Google обіцяє 24 години автономної роботи з увімкненим постійним дисплеєм, що відповідає минулорічному Pixel Watch 2. Однак, ймовірно, 45-міліметрова версія зможе тримати заряд довше. Зарядка тепер швидша на 20%.

Pixel Watch 3 тепер підтримує Bluetooth LE Audio, що знижує енергоспоживання при потоковій передачі музики або подкастів. Це також перший Android-годинник з цією функцією.

Google також додала нові можливості, такі як вдосконалене відстеження бігу, управління камерою Pixel, доступ до Nest Cam або Nest Doorbell прямо з годинника та навігація за допомогою Google Maps в автономному режимі.

Новий Pixel Watch 3 також має нові функції відстеження здоров’я, включаючи оцінку готовності, яка допомагає визначити, чи готові ви до наступного тренування чи потребуєте відпочинку.

Колірна палітра включає матовий чорний алюміній з обсидіановим ремінцем та полірований сріблястий алюміній з порцеляновим ремінцем. 41-міліметрова версія доступна також у Champagne Gold Aluminium з Hazel-ремінцем, а 45-міліметрова в Matte Hazel Aluminium з тим же ремінцем.

Ціна для 41-міліметрового Pixel Watch 3 з Bluetooth і Wi-Fi становить 349 доларів, тоді як для 45-міліметрової версії вона дорівнює 399 доларів. Додавання LTE коштує додаткові 100 доларів.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGSMArena

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ