Xiaomi Smart Band 9 виходить на міжнародний ринок цього тижня, і це справжня крадіжка

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Смарт-браслет Xiaomi Smart Band 9, представлений у Китаї минулого місяця, отримав оновлений дизайн, зберігши традиційний підхід попередніх фітнес-трекерів компанії. Хоча раніше не було розкрито глобальні деталі, зокрема ціни та дати запуску, схоже, що широкий випуск відбудеться вже цього тижня.

Реклама

Xiaomi нещодавно опублікувала інформацію про Smart Band 9 на своєму голландському веб-сайті (джерело: Android Planet), вказавши дату випуску 16 серпня і ціну 39,99 євро (близько 44 доларів). Це відповідає ціні запуску попередньої моделі Smart Band 8.

Новий Smart Band 9 буде доступний у кольорах Arctic Blue, Glacier Silver, Midnight Black і Mystic Rose. Однак на сайті не згадано про версії з підтримкою NFC, що не є несподіванкою, оскільки такі фітнес-трекери Xiaomi рідко доступні за межами Китаю.

Щодо характеристик, Smart Band 9 оснащений 1,62-дюймовим OLED-екраном, має рейтинг водостійкості 5ATM і підтримує Bluetooth 5.4. Пристрій також має покращений датчик серцевого ритму, вдосконалене відстеження сну, підтримує більше 150 видів спорту і забезпечує до 21 дня автономної роботи (або дев’ять днів з увімкненим дисплеєм).

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ