На відео показали десять можливих змін у новому M4 Mac mini

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Apple планує випустити нове покоління портативного комп’ютера Mac mini з процесором M4 до кінця року. Очікується, що пристрій зазнає значних змін у дизайні, ставши ще компактнішим, наближаючись за розмірами до Apple TV. На YouTube-каналі Max Tech вже з’явилося відео, яке описує можливі нововведення.

Реклама

Протягом останніх 14 років дизайн Mac mini залишався практично незмінним, тому оновлення вигляду стало необхідним і давно очікуваним. Зокрема, планується випуск версій з процесорами M4 і M4 Pro, що мають продемонструвати високу продуктивність.

У тестах процесор M4 перевершує як M3, так і M3 Pro, а також Snapdragon X Elite. Модель M4 Pro обіцяє забезпечити ще більшу продуктивність. Очікується, що на задній панелі пристрою з’являться три роз’єми USB-C, які підтримуватимуть протокол Thunderbolt 4, а також порт HDMI. Це стало можливим завдяки тому, що M4 оснащений чотирма контролерами Thunderbolt 4, тоді як у M3 їх лише два.

Mac mini традиційно випускався тільки в сріблястому кольорі, але є ймовірність, що скоро буде доступна й чорна версія. Також очікуються зміни в конструкції кабелю.

Офіційний реліз пристрою очікується не раніше жовтня, місяця, коли Apple зазвичай представляє важливі новинки. Зважаючи на масштаб змін, можна припустити, що компанія проведе спеціальний захід для його презентації.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ