Нові Apple Watch SE отримають пластиковий корпус для дитячого комфорту

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У вересні, крім Apple Watch Series 10 та Watch Ultra 3, очікується оновлення Watch SE. За даними Марка Гурмана з Bloomberg, новий Watch SE буде виготовлений із жорсткого пластику замість алюмінію, що дозволить пропонувати більше кольорів і зробить годинник дешевшим та зручнішим для дітей.

Реклама

Наразі Apple Watch SE доступні у трьох кольорах: Midnight, Polarstern та сріблястий. Пластиковий корпус спростить виробництво та збільшить привабливість для молоді, аналогічно до iPhone 5c.

Ціна на нові Watch SE може знизитися. Крім нового корпусу, годинник, ймовірно, отримає сучасний процесор – або чіп S9, як у Series 9, або новий S10. Датчики, як і раніше, залишаться без змін, і функції ЕКГ та завжди увімкненого дисплея будуть доступні лише у топових моделях.

Окрім Watch SE, у вересні очікується презентація iPhone 16. Модель iPhone SE 4, імовірно, з’явиться у першій половині 2025 року. iPhone 16 та 16 Plus отримають новий дизайн із вертикально розташованими камерами, що дозволить здійснювати просторовий відеозапис. Моделі iPhone 16 Pro та Pro Max збережуть звичний дизайн задньої панелі та будуть оснащені новими чіпами A18, що забезпечить покращену продуктивність і збільшену ємність акумулятора.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ