Рекламне відео Google Pixel Watch 3 показує нову більшу модель на 45 мм

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Майбутній Google Pixel Watch 3, як здається, підтверджує свої дві версії, і сьогодні ми отримали ще одне підтвердження. З’явилося рекламне відео, яке демонструє кілька особливостей нових годинників, включаючи їхні розміри – 41 мм і 45 мм. Новинка також показує, що Google вдалося трохи зменшити рамки, особливо на великій моделі, що дозволяє дисплею розтягуватися до країв.

Реклама

Згідно з інформацією, заряджання буде відбуватися на 20% швидше, хоча компанія все ще обіцяє 24 години автономної роботи.

Pixel Watch 3 буде пропонувати нові функції для тренувань, включаючи підказки для досягнення особистих рекордів і реальні поради під час бігу. Крім того, новинка отримає вдосконалений кардіонавантаження, що аналогічний показнику готовності Fitbit, який порівнює вашу нещодавню активність, сон і варіабельність серцевого ритму (ВСР) з вашим особистим базовим рівнем.

Дебют Pixel Watch 3 відбудеться 13 серпня разом з новими смартфонами Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL і Pixel 9 Pro Fold. Вартість 41-міліметрової версії з Wi-Fi і Bluetooth складе 349 доларів, в той час як 45-міліметрова модель обійдеться в 399 доларів. Модель з підтримкою LTE буде коштувати на 100 доларів більше.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоAndroid Headlines

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ