Художник представив концепт гібрида MacPad Pro який гнеться

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Художник Кевін Нокі створив концепт пристрою, який поєднує в собі кращі функції MacBook і iPad Pro. Його можна використовувати як гігантський планшет або як невеликий ноутбук.

Уже в 2019 році повинні з’явитися перші пристрої з гнучкими екранами і цей гібрид – приклад того, як може використовуватися і розвиватися технологія. Відео з концептом з’явилося на каналі ConceptsiPhone. За словами Нокі, це результат шести місяців проектування, створення анімацій, редагування і рендеринга.

MacPad Pro в дії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ролик починається з зображення складеного MacPad Pro, який починає розкриватися. У розкритому положенні гаджет перетворюється в один великий екран, на якому можна повноцінно працювати. Потім він включається і стає ясно, що це не своєрідний iPad, а сенсорний MacBook.

Далі на пристрої запускають Photoshop і невидимий користувач малює прямо на екрані за допомогою Apple Pencil – цей аксесуар можна використовувати з поточними MacBook. Після екран знову складають навпіл і продовжують роботу.

Потім гаджет розгортають так, що він стає справжнім MacBook з сенсорною клавіатурою і тачпадом. Як зазначає Кевін ноки, це лише концепт не варто сподіватися на появу MacPad Pro будь-коли.

Тим більше керівники Apple вже багато разів давали зрозуміти, що не зацікавлені в об’єднанні MacBook і iPad. Хоча, чутки про такий пристрій ходять до цих пір: недавно з’явилася інформація, що компанія робить сенсорний MacBook з процесором ARM.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.