В мережі з’явився список нововведень iOS 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явився знімок, на якому нібито зображено iPhone із завантаженою iOS 12.

Витоки, безумовно, трапляються. Навіть у Apple, незважаючи на те, що компанія всіляко намагається їх уникнути. Наприклад, в 2013 році за добу до виходу iOS 7 в інтернеті виявився знімок з оновленим інтерфейсом прошивки.

Здається, цього разу сталося щось схоже.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Судячи з фотографії, iOS 12 дійсно здивує користувачів. В описі до оновлення сказано наступне:

«IOS 12 включається в себе новий дизайн і безліч нових функцій, включаючи темну тему, оновлений центр повідомлень, Always-On-дисплей, оновлений пункт управління, а також нові Animoji для iPhone X і iPhone SE 2. Оновлення також включає в себе різні виправлення ».

Звучить приголомшливо. Шкода тільки, що все це, швидше за все, фейк.

По-перше, Apple навіть не представила першу бету iOS 12 і зараз вона потрапити в мережу не могла. А якщо і потрапила, то чому на пристрої однієї-єдиної людини? Навіть якщо блогера, який опублікував фото, вдалося зняти список нововведень для внутрішнього тестування, то невже в ранніх бета-версіях системи Apple безпосередньо пише про всі зміни? Навряд чи. По-друге, iPhone SE 2 не існує, і Apple не стала б «світити» його так рано. По-третє, Apple завжди пише Пункт управління з великої літери. Компанія використовує цю назву як власну назву. Це якийсь бренд. Причому як в українській мові, так і в англійській. І, врешті-решт, творці фейку навіть не спромоглися підібрати відповідний шрифт, який використовується в iOS. Загалом, цього разу «витік» вийшов зовсім непереконливий.

Судячи з того, на що готові деякі користувачі, шанувальників Apple чекає дуже цікавий тиждень з фейків, вкидання, витоками і іншими радощами сучасного інтернету. Проте все стане відомо вже в прийдешній понеділок, коли Apple проведе конференцію WWDC і сама розповість про всі новинки, включаючи iOS 12 і macOS 10.14.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.