Samsung представила карти microSD на 1 ТБ з рекордною швидкістю читання

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Нещодавно Samsung представила нові моделі карт пам’яті лінійок Pro Plus і Evo Plus об’ємом до 1 ТБ, орієнтовані на користувачів, яким потрібні високопродуктивні та місткі системи зберігання даних. Нові карти використовують технологію Samsung V-NAND (V8) восьмого покоління, що покращує продуктивність і надійність.

Реклама

MicroSD карта Pro Plus забезпечує швидкість читання до 180 МБ/с та швидкість запису до 130 МБ/с. Вона має клас швидкості UHS 3 та клас швидкості відео 30, що ідеально підходить для запису відео у форматі 4K UHD. Крім того, карта підтримує продуктивність програм A2.

Карта Evo Plus, хоч і трохи менш потужна, забезпечує швидкість читання до 160 МБ/с. Вона також має клас швидкості U3 та клас швидкості відео V30, що робить її придатною для повсякденного використання та багатозадачності. Evo Plus також підтримує продуктивність програм A2.

Нові карти Pro Plus і Evo Plus доступні в різних варіантах ємності: від 128 ГБ до 1 ТБ. Evo Plus також пропонує модель на 64 ГБ. Карта пам’яті об’ємом 1 ТБ дозволяє зберігати до 400 000 зображень у форматі 4K UHD або більше 45 консольних ігор.

Карти microSD Pro Plus і Evo Plus розраховані на довговічність і захищені від води, високих температур, рентгенівських променів, магнітних полів, падінь і зносу. Вони вже доступні для покупки на офіційному веб-сайті Samsung і в деяких роздрібних магазинах по всьому світу. Гарантійний термін збільшений до десяти років.

Вартість карт лінійки Pro Plus починається з 24,99 доларів за модель об’ємом 128 ГБ і досягає 153,99 доларів за модель об’ємом 1 ТБ. Карти Evo Plus коштують від 12,99 доларів за версію на 64 ГБ і до 131,99 доларів за модель на 1 ТБ.

Минулого тижня Samsung також представила на китайському ринку флеш-накопичувач із роз’ємом Type-C USB 3.2 ємністю 512 ГБ, який забезпечує швидкість читання до 400 МБ/с.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGizmochina

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ