Топ-5 моделей бездротових навушників, які варто купити у 2024 році

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Bluetooth-гарнітури поступово витісняють класичні дротові навушники. З різноманітністю брендів та моделей їх звучання може суттєво відрізнятися. Щоб ви могли вибрати якісні бездротові навушники для Android до 2500 грн, ми підготували рейтинг ТОП-5 моделей на 2024 рік.

Реклама

Lenovo LP 40 Pro
Ці бюджетні навушники коштують близько 500 грн. Вони відзначаються надійністю та зручністю, хоча не мають додаткових функцій. Підходять для користувачів, яким важлива простота і комфорт. Підтримують Bluetooth 5.1 і мають гарну автономність.

Redmi Buds 4 Active
Цю модель можна знайти за 600 грн. Вона має просте підключення, підтримує Google Fast Pair і Bluetooth 5.3. Оснащена великими 12-міліметровими динаміками, які забезпечують якісні баси, і досить ємним акумулятором.

Realme Buds T 300
За ціною в 1599 грн, ці навушники пропонують активне шумозаглушення до 30 дБ і можливість налаштування звуку через додаток realmeLink. Відрізняються відмінною автономністю.

UGREEN Hi Tune Max 5
Ця модель, що коштує близько 1700 грн, призначена для аудіофілів. Вона підтримує Hi-Res Audio та кодек LDAC, а також має систему шумоподавлення до 43 дБ. Гарна автономність і різноманітні аудіофільські функції.

Redmi Buds 5 Pro
Лідер нашого рейтингу за ціною приблизно 2500 грн. Має ефективне шумозаглушення до 52 дБ, підтримує кодек LDAC та сертифікат Hi-Res Audio. Включає просторове аудіо, Google Fast Pair та можливість гнучкого налаштування через Xiaomi Earbuds. Ці навушники відзначаються чудовою автономністю та стильним дизайном.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ