Користувачі скаржаться на облущення фарби на Samsung Galaxy Watch Ultra

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

10 липня компанія Samsung провела масштабну презентацію Galaxy Unpacked 2024, на якій представила низку новинок: складні смартфони Galaxy Z Fold6 і Flip6, «розумне» кільце Galaxy Ring, а також смарт-годинник Galaxy Watch Ultra. Останній є преміальним пристроєм із титановим корпусом і дизайном, що нагадує Apple Watch Ultra. Годинник виглядає стильно і є дуже потужним, але вже через кілька днів після початку продажів у ньому виявили серйозну проблему.

Реклама

Виявилося, що на Galaxy Watch Ultra почала злазити фарба. Про це повідомив користувач Reddit під ніком bimmerb0ii. За його словами, він отримав смарт-годинник 19 липня, а вже 24 липня помітив часткову втрату фарби після того, як зняв пристрій для зарядки. При цьому власник запевняє, що носив годинник дуже обережно.

Причина відшарування фарби поки що не з’ясована. Один із користувачів Reddit припустив, що проблема може бути пов’язана з покриттям PVD (фізичне осадження з парової фази), яке наноситься поверх фарби. Можливо, було порушено технологічний процес, що призвело до слабшої адгезії фарби.

Щодо інших кольорів, відшарування фарби наразі спостерігається лише на сірих годинниках. У білих та сріблястих моделей фарба нанесена лише на лицьову панель і частково на боки.

Зараз bimmerb0ii займається поверненням коштів за покупку. Спершу він звернувся до авторизованого сервісного центру, після чого зателефонував до Samsung. Компанія виплатила йому компенсацію у розмірі 22 доларів. Наступним кроком стало відправлення дефектного пристрою та очікування 2-тижневого терміну на повернення коштів.

Цього року Samsung випустила ще один невдалий продукт — навушники Galaxy Buds 3 Pro. Користувачі масово закликають не купувати їх через те, що навушники часто ламаються.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ