Зображення першого ігрового ноутбука Huawei потрапили в мережу

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Виставка ChinaJoy 2024 у розпалі, і численні бренди демонструють свої новинки, зокрема планшет Lenovo Xiaoxin 12.5.

Реклама

Huawei неочікувано представила на виставці новий ноутбук, про який раніше не було жодної інформації. Хоча детальні характеристики ще не розкриті, на корпусі та упаковці продукту видно логотип «GT».

Традиційно це маркування використовувалося Huawei для високопродуктивних товарів, таких як розумний годинник WATCH GT і багатофункціональний монітор MateView GT. Це викликало чутки, що новий ноутбук може стати першим ігровим пристроєм компанії під брендом «GT».

Зображення, які потрапили в мережу, показують, що на кришці пристрою є світловий логотип, а задня частина містить вентиляційні отвори для ефективного тепловідведення, що також вказує на ігрову спрямованість пристрою.

Специфікації поки невідомі, але китайські ЗМІ припускають наявність процесора Intel Core Ultra та зарядки потужністю 140 Вт, аналогічно до MateBook X Pro. У поточному асортименті Huawei є серії MateBook X та MateBook, але спеціалізований ігровий ноутбук досі не випускався. Ймовірно, його назвуть “MateBook GT”, а офіційний анонс може відбутися восени.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ