Ґаджети

Обмеження використання Samsung Galaxy Ring: коли і де не варто носити розумне кільце

Share
Час читання: 2 хв.

Samsung Galaxy Ring надійде у продаж на деяких ринках 24 липня. На честь майбутнього запуску компанія поділилася пам’яткою про правила носіння цього розумного аксесуара. Galaxy Ring не рекомендується вдягати у певних ситуаціях або поруч із певними об’єктами. Давайте розглянемо, про які випадки йдеться.

Згідно з офіційною сторінкою підтримки Samsung, пристрій слід тримати подалі від магнітів. Це пов’язано з роботою деяких функцій, наприклад, підрахунок кроків може працювати некоректно, якщо поруч із пристроєм буде магніт. Samsung радить не тримати магнітний предмет у тій руці, на якій носите кільце. Якщо ви працюєте з магнітними полями або просто любите грати з магнітами на холодильнику, це варто враховувати.

Крім того, Samsung рекомендує знімати Galaxy Ring під час занять важкою атлетикою та іншими вправами з використанням тренажерів. Причин дві: захист кільця та захист власника. На сторінці підтримки згадується, що носіння кільця під час занять важкою атлетикою може призвести до травм рук, оскільки кільце може зачепитися або пошкодитися під час інтенсивних вправ.

Варто відзначити, що аналогічні рекомендації були дані і для інших носимих кілець, таких як кільця Oura. За даними Gizmochina, на сторінці підтримки кільця Oura випадок з магнітами не згадується, але є рекомендація знімати кільце у ситуаціях з високим тертям, включаючи підняття ваги.

Оскільки ринок пристроїв продовжує розширюватися, споживачам необхідно уважно вивчити обмеження та інструкції з догляду, пов’язані з цими пристроями. Якщо ви розглядаєте Galaxy Ring для покупки, уважно вивчіть документи підтримки та перегляньте огляди, які можуть підкреслити його недоліки. Розуміння цих обмежень дозволить вам отримати максимальну віддачу від пристрою та уникнути будь-яких потенційних пошкоджень або збоїв у роботі.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    iOS 18 офіційно доступна: Власники старих iPhone можуть радіти

    Відбувся довгоочікуваний реліз iOS 18 та iPadOS 18, які принесли нові можливості для кастомізації робочого…

    16.09.2024

    Не плануєте брати iPhone 16? Дізнайтеся, що готує iPhone 17

    Серія iPhone 16 не пропонує великої кількості нових функцій, тому деякі користувачі можуть замислитися, чи…

    16.09.2024

    Гучне нововведення Apple отримало схвалення від влади

    Apple отримала сертифікат затвердження для нової функції здоров'я в Apple Watch, повідомляє MacRumors. Мова йде…

    16.09.2024

    Порт USB-C на iPhone 16 забезпечує надшвидку роботу

    Компанія Apple відмовилася від свого фірмового порту Lightning на користь USB-C з випуском серії iPhone…

    16.09.2024

    Штучний інтелект з умінням міркувати: можливості моделі О1 від OpenAI

    OpenAI випустила нові мовні моделі під назвою o1, які здатні вирішувати складні завдання крок за…

    16.09.2024

    Apple незадоволена якістю своїх Apple Watch SE: Чи вплине це на випуск

    Якщо ви мали можливість користуватися iPhone 5c, то знаєте, наскільки непрактичним був його пластиковий корпус.…

    16.09.2024