Усі функції Galaxy Ring будуть доступні без додаткової платної передплати

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Samsung представила свій новий продукт – Galaxy Ring, смарт-кільце, яке було представлено на виставці Unpacked 2024. Цей пристрій орієнтований на здоров’я і пропонує широкий спектр функцій, включаючи контроль серцевого ритму, сну, активності і температури тіла.

Реклама

Одним із відмінних аспектів Galaxy Ring є відсутність моделі передплати для розблокування додаткових функцій, на відміну від конкурента – Oura Ring. Продукт продається за ціною $399 з безкоштовним доступом до всіх можливостей, що дозволяє користувачам насолоджуватись усіма його функціями без додаткових витрат.

Galaxy Ring має легку титанову конструкцію, що зручно носити протягом усього дня. Він використовує технологію Galaxy AI для персоналізованого підходу, що допомагає краще контролювати стан здоров’я користувачів. Крім того, Galaxy Ring захищений патентами для запобігання можливих порушень від конкурентів.

Реклама

Такий підхід до продажу Galaxy Ring, без вимоги підписки для розблокування функцій, може стати значною перевагою для Samsung на ринку смарт-кілець. Він приверне більше користувачів, особливо тих, хто цінує доступність повного функціоналу без додаткових витрат на підписку.

Анонс Galaxy Ring передував значний інтерес у користувачів і технологічних ентузіастів, зокрема, було багато запитань щодо можливості підписки для розблокування функцій, на які Samsung відмовилася. Компанія ставить собі за мету надати користувачам максимально повні і зручні рішення для контролю їхнього здоров’я з мінімальними фінансовими витратами.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ