Samsung представила новий розумний гаджет Galaxy Ring

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 3 хв.

На літній презентації в Парижі Samsung представила своє перше смарт-кільце Galaxy Ring. Вперше аксесуар був анонсований у січні 2024 року. Лише через півроку компанія розкрила всі функції пристрою та оголосила його ціну.

Реклама

Galaxy Ring призначене для спорту та здоров’я, але воно доповнює розумний годинник, а не замінює його повністю. Кільце відстежує пульс, тиск, температуру тіла, менструальні цикли, рівень кисню в крові та інші показники.

Особливо корисним Galaxy Ring стає вночі, коли моніторить якість сну та виявляє хропіння. Якщо користувач хропе, кільце надсилає повідомлення на смартфон з порадою звернутися до фахівця або змінити подушку.

Реклама

Серед інших функцій: визначення рівня стресу, оцінка якості дихання та харчування. Кільце підтримує сервіс Samsung Food, перетворюючи гаджет на особистого дієтолога. На основі даних активності Galaxy Ring дає поради щодо вживання їжі та води, враховуючи витрачені калорії та індекс маси тіла.

Кільце представлене у трьох кольорах: срібному, чорному та золотому. Розміри варіюються від 15,7 до 22 за російськими мірками та від 5 до 13 за американськими. Ємність акумулятора залежить від розміру і варіюється від 14,5 до 21,5 мАг, забезпечуючи роботу без заряджання до 7 днів. Водонепроникність – 10 АТМ. Заряджається кільце за допомогою спеціальної док-станції, яка входить до комплекту.

Galaxy Ring підключається до смартфону через Bluetooth і синхронізується з додатком Samsung Health, де відображаються всі дані про здоров’я. Є підтримка сервісу Samsung Find, який дозволяє бачити на карті місце знаходження кільця, якщо його загублено. Кільце може блимати, привертаючи увагу власника.

Galaxy Ring можна використовувати разом з годинником Galaxy Watch для більш точних вимірювань. Наразі кільце підключається лише до смартфонів Samsung, але пізніше буде сумісне з будь-яким пристроєм Android. Підтримки iPhone не буде. Без смартфона аксесуар не працює, оскільки не має ні кнопок, ні сенсорних панелей. Для економії енергії гаджет оновлює показники здоров’я кілька разів на годину.

Ціна Galaxy Ring становить 339 доларів. Продажі по всьому світу стартують 19 липня.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ