Samsung отримала патент на Galaxy Ring 2 з дисплеєм: що відомо про новий дизайн

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У новій патентній заявці Samsung представила інформацію про можливий дизайн Galaxy Ring 2, наступної версії розумного кільця компанії. На заході Unpacked Event 2024, що відбудеться 10 липня, Samsung планує представити перше смарт-кільце, яке вже демонструвалося на інших заходах. Цей пристрій привернув увагу не лише шанувальників техніки, а й користувачів Samsung, особливо тих, хто зацікавлений у пристроях для відстеження здоров’я.

Реклама

Патентна заявка містить інформацію про новий дизайн Galaxy Ring 2, який відрізняється від попередньої моделі. Друга версія матиме квадратну форму з круглою частиною всередині, на якій буде розташований вбудований датчик. Такий дизайн може дозволити покращити посадку кільця та зробити його зручнішим для носіння. Найцікавішим аспектом нового пристрою буде наявність двох дисплеїв: один для вибору іконок, а інший для відображення докладної інформації.

Galaxy Ring 2 матиме безліч функцій, пов’язаних зі здоров’ям, включаючи датчики прискорення, відбитків пальців та температури. Також можуть бути розширені можливості підключення. Розумне кільце випускатиметься в різних розмірах, щоб задовольнити потреби різних користувачів. У США буде доступно 65 розмірів, а в Південній Кореї – 27 розмірів.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоPhoneArena

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ